Disclaimer maagdarmstoornis.nl

Bij het bezoeken van onze website ga je akkoord met de voorwaarden die in deze disclaimer vermeld zijn. Bij eventuele twijfels, vragen en/of onduidelijkheden verzoeken wij je contact op te nemen via het emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Alle informatie die op deze site is te vinden, is opgesteld door mensen met ervaring. Hoewel wij geprobeerd hebben om zo actueel en volledig mogelijk te werken, kan er natuurlijk onvolledige of foutieve informatie vermeld zijn. De informatie die op onze website staat mag dus niet als vervanging dienen voor de informatie die de arts je heeft gegeven. Ook mag onze website niet gebruikt worden ter vervanging van een consult bij een arts of specialist. Bij onverklaarbare medische klachten raden we je aan contact op te nemen met je behandelende arts! Maagdarmstoornis.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid, voor welke schade dan ook, die direct of indirect ontstaat als gevolg van het gebruik (of als gevolg van de onmogelijkheid van het gebruik) van de door maagdarmstoornis.nl op deze website gepubliceerde informatie en/of verstrekte of verkregen informatie.

Informatie van derden

Als wij informatie van andere websites dan maagdarmstoornis.nl hebben gebruikt is dit er bij vermeld. Mocht je twijfels hebben over een niet correcte bronvermelding, verzoeken wij je om contact met ons op te nemen via bovenstaand email adres. Maagdarmstoornis.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud en informatie op deze websites. Als je vragen hebt over deze websites, verwijzen we je door naar de desbetreffende websites.

Copyright

Op onze site rust copyright. Dit betekent dat de door ons verstrekte informatie niet voor andere media doeleinden gebruikt mag worden, tenzij wij hiervoor schriftelijk toestemming hebben verleend. Zonder schriftelijke toestemming is het gebruik van de informatie niet toegestaan.

Uitschrijven

Indien u niet langer lid wilt zijn van deze site kunt u zich afmelden door een bericht te sturen aan de beheerder. Uw account wordt in dat geval geblokkeerd zodat u niet langer mail en nieuwsbrieven ontvangt en uw profielpagina niet langer zichtbaar is. Om de leesbaarheid van het forum en andere delen van de site te behouden worden uw berichten, foto's en video's niet verwijderd.


 

 

disclaimer