Artikelindex

Zaterdag 17-09-2011

Vandaag heb ik een echte rustdag, het hoogtepunt voor vandaag is een bezoekje aan de plaatselijke supermarkt. Marc heeft een lange bergwandeling in gedachten en ik weet en realiseer me als de beste dat dit nooit meer gaat lukken.

De wandeling van gisteren heeft er voor gezorgd dat vandaag de accu totaal leeg is, helaas betaal ik ook altijd een prijs als ik iets te veel van mijn lichaam heb gevergd. Gisteren was de gordelroos goed op zijn retour, zo goed zelfs dat ik met de ontstekingsremmende zalf was gestopt (op advies van de HA zo kort mogelijk gebruiken omdat er cortisonen in zitten). Mijn lichaam reageert onmiddellijk door de ontsteking weer te activeren Gevolg, weer rode ontstoken kringen om de plekjes. Ook loop ik met waterzakken onder mijn ogen en ben dus vandaag niet fotogeniek.Normaal zou ik er veel moeite mee hebben dat ik dit soort wandelingen niet meer kan maken maar vandaag leg ik me er bij neer, Marc gaat samen met Joep de wandeling maken en stuurt regelmatig een sms om te melden waar hij is.

Mijn 2 avonturiers zijn van 13.00 tot 17.00 uur op pad geweest en ik heb een paar foto’s om te zien waar ze zijn geweest. Zelf heb ik mijn rusttijd heel nuttig besteed met een hele week gemiste afleveringen luisteren (ik lag in de zon en luisterde alleen) van GTST.

Om 18.00 uur heb ik gespoeld en ook dat liep niet zoals ik het graag heb, braken en diarree gingen tegelijk, wat voel je jezelf dan ongelukkig. Nu is het 19.00 uur en begint de misselijkheid te zakken. Zo meteen wat extra tpv aansluiten om morgen weer een goede dag te hebben (hoop ik).De prijs voor gisteren is dus erg hoog maar niemand neemt mij dit meer af. De wandeling staat voor eens en altijd in mijn geheugen gegrift.Vanavond ga ik vroeg naar bed, hopelijk morgen weer een goede dag!

disclaimer